Задължителен атрибут в есенния гардероб на всяко градско момиче е шлиферът, който се

...
Задължителен атрибут в есенния гардероб на всяко градско момиче е шлиферът, който се
Коментари Харесай

19 стайлинг идеи, които да пробвате този уикенд

Задължителен атрибут в есенния дрешник на всяко градско момиче е шлиферът, който се завръща, перфектен за небрежна уикенд визия в композиция с и пуловер. За по-спортен стайлинг го съчетаваме със суитшърт с качулка и обичаните ни кецове. Саката и леките също намират място сред уикенд любимците ни. Определено не ги носим единствено в офиса, тъй като в композиция с едноцветен топ и необятни дънки ни носят освен комфорт, само че и онзи незаменим нехаен изискан. 
               
on Sep 30, 2020 at 8:37am PDT

вид " пуловер " също са идеални за неделна разходка в града. Носим ги с пантофки или пък с високи кецове, както и обичаната ни дребна чанта. Чифт дънки, пълен пуловер и са подобаващи за всеки есенен ден, само че в случай че търсим по-женствена визия, бихме заменили денима с миди пола. А в случай че нямате такава, можете да откриете страхотни шопинг находки на. 
               
on Aug 19, 2020 at 11:51am PDT

Друг тренд, на който сме фенове, е комбинирането на ефирна рокля и кожено яке. Избираме този тоалет за по-топлите дни и постоянно изглеждаме ослепително. Дънковият гащеризон също е съвършен за уикенд визията ни, тъй като е освен комфортен, само че и елементарно се съчетава с всичко от и суитшъри до тениски и други топове. Разгледайте галерията за още ентусиазъм и стайлинг хрумвания. 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР